Jeugdbond actie
Tijdens de Jeugdwerkactie van de Jeugdbond gaat het over de zorg voor jongeren. Zij verdienen namelijk onze aandacht. Jongeren zijn de toekomst van de kerk en hebben praktische en geestelijke zorg nodig. Juist nu!

Voor de actie van de Jeugbond organiseren we een drive-in op D.V. 1 mei. We hebben een aantal mooie producten geselecteerd.
U kunt bestellen door online het bestelformulier (Exceldocument) in te vullen en te versturen naar actiejeugdbond@gmail.com.
Het bedrag van uw bestelling kunt u overmaken naar rekeningnummer:
NL21RABO0335045340 t.n.v. Penningmeester gergem Middelburg-Centrum onder vermelding van uw naam en adres.

U kunt uw bestelling D.V. zaterdag 1 mei tussen 10.30 en 12.30 uur ophalen op het parkeerterrein van de Ter Hoogekerk. Het is ook mogelijk om uw bestelling thuis te laten bezorgen voor €2,00.
U kunt bij het ophalen van uw bestelling ook lege statiegeldflessen inleveren. Spaart u ze alvast voor ons?

U kunt op aanvraag ook dit formulier op papier ontvangen, u kunt daarvoor bellen naar Pauline Bakker (O6-34298523)
Uiterste besteldatum 20 april