Ter Hoogekerk

Gereformeerde Gemeente Middelburg Centrum

Online meeluisteren

Het is voor gemeenteleden mogelijk om mee te luisteren met de kerkdiensten en de dagsluitingen in zorgcentrum Eben-Haëzer.

U kunt een code aanvragen via optie registreren op deze pagina.

De inlogcode wordt uitsluitend afgegeven indien u voldoet aan de volgende voorwaarden:

1. u bent (doop)lid van onze gemeente (Middelburg-Centrum),
  2. u maakt strikt persoonlijk gebruik van deze site,
  3. preken mogen niet verspreid worden op welke wijze dan ook en niet openbaar worden gemaakt op internet.

Als u niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet kunt u met een duidelijke motivatie via de email toch een verzoek indienen. Uw verzoek met uw persoonsgegevens worden aan de kerkenraad voorgelegd ter beoordeling.

Note: We merken dat het registeren met een hotmail emailadres vaker problemen geeft. De registratie email komt mogelijk in een SPAM-folder terecht binnen hotmail. Probeer te registeren met een ander emailadres.