Voor gemeenteleden

Inloggen

Het is voor de gemeenteleden mogelijk om mee te luisteren met de kerkdiensten en met de dagsluitingen in zorgcentrum Eben-Haëzer.

Ook het laatste nieuws van uw kerkenraad kunt u lezen wanneer u ingelogd bent.

Uitsluitend eigen leden kunnen een login aanvragen via deze link om zich eenmalig te registreren.

Welkom op de pagina voor gemeenteleden

Op deze pagina is het mogelijk om mee te luisteren met de kerkdiensten of de liturgie alvast te bekijken.

Mededeling: De kerkenraad heeft een tijdlang als noodmaatregel het beeld aangeboden. Dat gebeurde omdat we een (flink) deel van de gemeente niet konden uitnodigen voor de kerkdienst. Dat is nu anders. Daarom is de noodmaatregel beëindigd. Zie hiervoor verder het nieuwsbericht van juli 2021. Van harte ’s Heeren zegen toegewenst in het meeluisteren naar de kerkdienst.

Wilt u meer informatie over de verenigingen of nieuws van uw kerkenraad. Klik dan op het extra menu (  ) rechtsboven aan de pagina.