Voor gemeenteleden

Inloggen

Het is voor de gemeenteleden mogelijk om mee te luisteren met de kerkdiensten en met de dagsluitingen in zorgcentrum Eben-Haëzer.

Ook het laatste nieuws van uw kerkenraad kunt u lezen wanneer u ingelogd bent.

Uitsluitend eigen leden kunnen een login aanvragen via deze link om zich eenmalig te registreren.

Welkom op de pagina voor gemeenteleden

Op deze pagina is het mogelijk om mee te kijken en te luisteren met de kerkdiensten of de liturgie alvast te bekijken.

Het meekijken met de diensten met beeld is een noodoplossing, omdat we in deze coronacrisis niet als gehele gemeente naar de kerk kunnen. Zodra dat weer mogelijk is, vervalt dus ook deze noodoplossing en zullen de kerkdiensten alleen met geluid worden uitgezonden. We vragen hiervoor uw begrip.

Wilt u meer informatie over de verenigingen of nieuws van uw kerkenraad. Klik dan op het extra menu (  ) rechtsboven aan de pagina.